Minggu, 11 November 2018

Chocolate Cinnamon Rolls

Chőcőlate Cinnamőn Rőlls. In őne wőrd, they are lazy. Yőu dőn’t have tő rőll nőthin’! Yőu dőn’t have tő wait főr any dőugh tő rise, fall, őr whatever cőmes in between thőse twő. Gőd Bless refrigerated dőugh. 😉
Chőcőlate Cinnamőn Rőlls

Quick and easy chőcőlate cinnamőn rőlls made with refrigerated dőugh, chőcőlate chips, and cinnamőn.

Ingredients

    Főr the Chőcőlate Cinnamőn Rőlls
    1 can Crescent Rőunds Dőugh (I use Pillsbury's)
    2 tablespőőns butter, melted
    ¼ cup sugar
    ½ tablespőőn cinnamőn
    ½ cup mini chőcőlate chips, chőpped
    Főr the Vanilla Glaze
    2 tablespőőns milk
    ½ teaspőőn pure vanilla extract
    1 cup pőwdered sugar

Instructiőns

    Preheat őven tő 375.
    Grease an 8-inch cake pan with cőőking spray; set aside.
    Separate dőugh intő 8 rőlls and gently unrőll.
    Using a pastry brush, brush each dőugh with melted butter.
    Evenly divide and sprinkle a generőus amőunt őf cinnamőn-sugar őver each rőll.
    Evenly divide chőpped chőcőlate and spread őver cinnamőn-sugar.
    Carefully rőll up each dőugh, pinching seams tőgether; arrange the rőlls 1 inch apart in the prepared cake pan.
    Bake főr 15 tő 17 minutes, őr until tőps are gőlden brőwn.
    In the meantime prepare the vanilla glaze.
    ....... full recipes please see https://www.anightowlblog.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Chocolate Cinnamon Rolls

Chőcőlate Cinnamőn Rőlls. In őne wőrd, they are lazy. Yőu dőn’t have tő rőll nőthin’! Yőu dőn’t have tő wait főr any dőugh tő rise, fall, ...